07/05/2024

Той е прост и му е лесно

3

Бойко Борисов

Скандален запис, публикуван и в youtube от неизвестен автор, бе изпратен и до електронните пощи на различни медии. Твърди се, че на записа е Бойко Борисов.
Записът вероятно е направен през април 2019 г.

ЕДНО КЪМ ЕДНО:

– Да… Да, разбира се. Не, да, да…

– Не, не, не – писмено, не!

– Аааа, Цветааа… Не само… Просто Цвета да каже: „Аз съм проста кърджалийска п..ка, ъъъ и не мога да права разлика между масово изтребление и геноцид. Съобразете се с мойта простотия и така…И толкоз.“ Това не е спешно да ме търсите. Спешно е, спешно… Това е просто – казва си, че е проста жената и си кара. Когат` си прост е лесно.

– Аз сутринта три пъти на един му обяснявах, понеже съм прост и не знам английски, всъщност – не съм го разбрал това, което ми е казвал, правилно. И съм ги нае..ал зверски. Еми, чужденци премиери. И с`а, като се усетИха, че съм им го вкарАл – а аз съм се оправИл, а те са затънали… И се обаждат да ми казват защо съм ги… Викам: „Бе, ей, не е със лошо. Прост съм, нали, английският ми е лош. Всъщност, аз мисля, че това искате – мама му да е..а, язък“. Еее, ама то… То се набутало вече у дупарата и си се такова… си се върти.

– Сутринта имах същия случай. И Влади Горанов, беха Сотир, Гешев – по телефона… И се смеят там тихо… А аз с такова удоволствие му обяснявам на колегата немец, баварец, че вследствие на моята простотия всичко се е случИло. И после след малко на колегата унгарец, за колегата поляк… И накрая Гешев вика: „А, бе, аз обичам да се пра`им на луд, ама вие, г-н премиер, май се пра`ите много успешно„. „Не, бе – викам. – Прост съм и ми е лесно. То е кофти е да си сложен. Аз съм като тия, старите трактори – к`во им сипеш, той си пърпори и си върви„.  

– Така че така ѝ кажи на Цвета Караянчева…Обяснява всичко със простотията си.

– Иначе раздуйте това, че вкаАх така го .. АДФИ, товааа – КФН, по „Еврохолд“. На тоя да му размажа физиономията, че не се съобразява с мене, а това е много важно.  

– А това, за къщата за гости как се движи?

– Да, това сутринта аз съм го разпоредил – всичките… Да видиш стотина-двеста къщи за гости как ше прибЕрем

– Мдааа, ама Манолев ше изгори. Ше му повдигнат днеска или утре обвинение… Но аз го предупредих… Нее, там и кмета, и кмета ше изгори. Иии, така… Но аз ше изгора `сичко, за да изгори и Елена Йончева. Един няма да пощадъ от наш`те. Дааа…

– Неее (…) Това дет` го даваха по bTV не беше лошо. ПоказАха и къртиците, всичко.

– Да, де, ама те с`а като ги закачЪт и едните, и другите и то ше… ше върват къщите за гости и на единия, и на другия. Няма как ти да каеш… нали, то това им е проблемът. 

– Нее… снощи ги показвАха с цветенца, с таки`а работи…ПоказвАха катинарите, ама с`а съм пратИл полицията.. Ако се окаже, че и там пък като при Манолев не са ходили гости – изведнъж си разследваща журналистка, ама свекър ти не го разследваш… 

3 thoughts on “Той е прост и му е лесно

  1. Браво ! Ще има ли мисир медии да си позвалят да го коментират поне.

  2. Томова, стига с бабешките ти комплекси, всички го получиха записа. Смешна ставаш като тръгнеш да се пъчиш с увехналите си цици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *